De professionalisering van de horeca in België heeft zich voelbaar ingezet. Restaurants worden als efficiënte bedrijven geleid, waarbij creativiteit en rentabiliteit de doelstelling geworden zijn. Vlotte food concepts met een vastomlijnd design én meerdere vestigingen in grote steden zijn nu meer dan ooit the place to be voor een breed publiek. Deze restaurants hebben vaak een tof, hedendaags karakter en tegelijk een lange termijnvisie. Hierin staan niet alleen het product en de resultaten centraal, maar ook de werknemers spelen een vooraanstaande rol binnen de uitbouw van het merk. Het human capital komt dus op de eerste plaats en er is ruimte voor een realistische carrièreplanning voor iedere werknemer. Om perspectieven zoals groei en kwaliteitshandhaving van deze boeiende restaurantconcepten te verwezenlijken, gaat Quality Seekers op zoek naar het horecatalent van vandaag en morgen. Mensen met een kloppend horecahart zijn welkom op de jobdag op maandag 20 november, tijdens Horeca Expo. Heb je ambitie om het te maken binnen één van deze vooruitstrevende restaurantconcepten als Otomat heavenly pizza, Le Pain Quotidien, Ellis Gourmet Burger, Baraque Friture, Manhattn’s, Colmar of Bavet? Schrijf je dan in via deze link. De Quality Seekers recruiters informeren je graag over de meest waanzinnige horecajobs.