PH9715

Tony LeDuc (Minestrone), Piet Huysentruyt en Sergio Herman
Afgeschreven… onderschat… afgedaan? Niets van dat. Piet Huysentruyt is ‘hot’. Piet heeft zijn focus opnieuw op de juiste zaken en kookt met zijn team de pannen van het dak. Piet geniet van zijn ‘high’ en pakt tegelijk uit met een nieuw boek PH9715. Geen 1-2-3, huis-tuin-en-keuken-boerenbond-boek maar een serieus werk over zijn leven in en naast de keuken. Voor de vormgeving klopte Piet aan bij Tony LeDuc en zijn uitgeverij Minestrone. Het resultaat mag er alvast zijn. Een tweedelig boek dat de lezer meeneemt naar het vroeger en nu van de joviale Westvlaming. Het eerste deel is een directe heruitgave van zijn spraakmakende boek ‘Eigenzinnig, Eigentijds’ uit 1997. Het tweede deel is een weerspiegeling van de keuken van de hedendaagse Piet. Hij en zijn team van Likoké in Les Vans (F) werkten hard aan het meesterwerk dat op geen enkele boekenplank mag ontbreken. Het boek werd gisteren voorgesteld en lost alle verwachtingen in. Huysentruyt bewijst dat hij terug is en opnieuw een plek aan de top van de internationale gastronomie verdient.
Op de website kunnen bestellingen van deze gelimiteerde oplage worden geplaatst.