Samurai in de keuken
Samurai in de keuken Sierlijkheid, elegantie en verfijning zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor de Japanse cultuur. Miyabi loochent haar afkomst niet en is trots op de diepgewortelde Japanse roots. In de Zwilling J.A. Henckels fabriek in het Japanse Seki worden de messen gefabriceerd door ambachtslieden die tradities in ere houden. Miyabi messen koop je niet als je net van de schoolbanken bent. Eens je elegantie, schoonheid en vormgeving waardeert, weet je dat je een bijzonder stuk in handen hebt. Scherp als een Samourai zwaard en perfect in de hand; niet enkel voor Japanse sushichefs maar voor eenieder die kwaliteit waardeert. Voor de ontwikkeling hiervan heeft Myabi de hulp ingeroepen van één van de bekendste chefs uit het land van de rijzende zon. ‘Iron Chef’ Rokusaburo Michiba was de drijvende kracht achter het gelukkige huwelijk tussen Japanse traditie en Europese smaak. Vanaf € 119.- ben je reeds eigenaar van je eigen unieke stuk uit de Myabi reeks.