Op 2 en 3 juni trekt het culinaire festival FoodFest opnieuw naar Cadzand. De ondertussen vierde editie van het festival zal voor het eerst plaatsvinden op het platform aan restaurant AIRrepublic van Sergio Herman. De festivalgangers zullen kunnen proeven van de specialiteiten van de (inter)nationale guest chefs en interessante talks meepikken. Het high end food event zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van juni, op zondag 2 en maandag 3 juni, tevens het einde van het hemelvaartweekend.

Sergio Herman zet voor deze editie opnieuw zijn schouders onder het project. Samen met Pure C chef Syrco Bakker nodigt hij tal van nationale en internationale sterrenchefs uit om de menu’s tijdens het festival te verzorgen. Op zondag kan je reserveren in Pure C, waar internationale chefs met minstens drie Michelinsterren samen met Sergio en Syrco in de keuken zullen staan. In AIRrepublic kan je zowel zondag als maandag terecht voor een lunch of diner door het team van AIRrepublic en een internationale gastchef bereid.

De filosofie van FoodFest is gebouwd op six beliefs, overtuigingen die tijdens het event en het hele jaar door hoog in het vaandel worden gedragen: connection, value, appreciation, attention, integrity en self reflection.

FoodFest praktisch:

* Dagticket: €25

* Lunch Pure C: Op zondag 2 juni zullen topchefs Sergio Herman en Syrco Bakker internationale driesterrenchefs uitnodigen om de keuken te verzorgen à €325

* Lunch AIRrepublic: Zowel op zondag als maandag kan je hier terecht voor gerechten van internationale guest chefs à €215.

Info en tickets via foodfest.eu