Blend by the Buysse Brothers

  • Blend5
  • Blend4
  • Blend1
  • Blend3

Kamiel en Hendrik Buysse kennen we misschien als de (resp.) manager van Café d’Anvers en de voormalig Sous Chef van restaurant De Kromme Watergang. Het Nederlandse duo voelde al een tijdje kriebels om iets ‘leuks’ uit de grond te stampen waarbij ze hun passie voor cocktails en streetfood konden laten zien.
Afgelopen weekend was hun pop-up concept Blend in Retranchement voor het tweede en laatste weekend geopend. Na een aanstekelijke campagne via social media voelden we ons geroepen om juist over de grens een kijkje te gaan nemen.
We moeten eerlijk zeggen, de Buysse brothers deden exact waar we op hoopten. Zalige streetfood, mooie cocktails en de perfecte muzikale ondersteuning in een basic maar zonovergoten kader. Wat heeft een mens nog nodig op zondagavond? Geen overgecompliceerde dingen, gewoon genieten….

Blend1Blend4

We proefden van de verschillende gourmet taco’s en lieten ons verrassen door de cocktails van Kamiel met niet alledaagse combinaties. Jammer genoeg was het voor de jongens Buysse een tijdelijk concept want dit smaakte zeker naar meer. Misschien kunnen we hen overhalen om nóg eens het beste van zichzelf te geven, op een locatie dichter bij ons huis. Blend is voor herhaling vatbaar boys !

Blend3

Dit vind je misschien ook leuk...