‘Solidariteit binnen de gastronomische sector’ daar is het de initiatiefnemers van Chefs Collective om te doen. Op 9 december organiseren ze daarom een eerste events waarbij alle culinaire registers worden opengetrokken. Zo maar even 30 Belgische chefs, goed voor meer dan 15 Michelinsterren, tekenen op deze dag present om het beste van zichzelf te laten proeven. Vakgenoten als Piet Huysentruyt, Nick Bril, Edwin Menue, Dominique Persoone, Willem Hiele Michaël Vrijmoed en Michiel Rabaey binden speciaal voor het event hun schort voor. Inderdaad, Chefs Collective wordt een topevent waarbij, buiten vriendschap, eten en drinken centraal staan.

De sterkhouders van Chefs Collective vlnr: Johan Cuypers, Glenn Vandenberghe, Vincent Florizoone, Bruno Timperman, Caroline Poppe en Pascal Vandenheulen

De stuwende krachten achter het initiatief hebben maanden van voorbereiding achter de rug en staan klaar voor een grootse kick off van hun collectief. “Het is zeker geen one off… er komen meer van dergelijke evenementen.” aldus mede organisator Bruno Timperman. “Iedereen uit de gastronomische wereld is welkom op het evenement en natuurlijk ook om zich bij onze organisatie aan te sluiten.”
Lazy Monday sluit zich in ieder geval nú al aan bij het gedachtegoed van Chefs Collective.

Chef Collective
datum: 9 december 15u00 – …..
plaats: Thermae Palace, Oostende
inkom: € 15,- vvk. € 20,- deur