Organisator Cédric Allard

Na negen jaar groeide Culinaria samen met zijn stichter Cédric Allard uit tot een echte pionier in het organiseren van gastronomische evenementen. In de loop der jaren zorgden de verschillende concepten voor een grondige en verfijnde kennis. Met de S.PELLEGRINO® CULINARIA editie 2017 keert de organisatie terug naar de bron door de chefs centraal te plaatsen in de festiviteiten.

Bezoekers worden al meteen bij aankomst en de hele avond lang getrakteerd op unieke ervaringen. Zo worden ze ondergedompeld in verrassende werelden en kunnen ze met volle teugen van elk moment genieten. Eerst worden de fijnproevers verwelkomd met een Hendrick’s cocktail. Vervolgens kan men kiezen uit 3 menu’s die de chefs klaarmaken in hun open keuken. Tegen een tarief dat start vanaf 70 euro (in voorverkoop op de website), kunnen gasten genieten van 5 gangen.

Het festival telt meer dan 30 sterrenchefs en overschrijdt de regionale en nationale grenzen. Het publiek wordt ontvangen in een buitengewone setting en kan er de chefs aan het werk zien zoals nooit tevoren. Die chefs vormen het DNA van Culinaria en hebben dit jaar in hun midden de onversaagde Tripping Chefs en de Belgische finalisten van de internationale wedstrijd S.PELLEGRINO® Young Chef 2018.


Op zondag houden de chefs het ietwat kalmer en nodigen ze het publiek uit aan grote tafels om te genieten van een zondagse brunch. Aan deze gastronomische middag nemen alle chefs deel die sinds het ontstaan van het Culinaria avontuur ooit hebben meegewerkt. Het zal dus een bonte verzameling van bekende en minder bekende collega’s worden. Culinaria wordt weer een niet te missen topevent!


Share the love!
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone