Een zeer interessante samenwerking tussen twee creatieve breinen met gouden handjes. Nicolas Decloedt en Matthieu Chaudmont slaan de handen ineen en brengen met Hortense x Humus in Brussel een uniek concept tot leven.

matthiey-horentse

Matthieu Chaudmont – Hortense

nicolas-decloedt

Nicolas Decloedt – Humus Botanic

Nicolas is kunstfotograaf van opleiding maar verloor zijn hart aan de keuken. Hij verdiende zijn strepen bij oa. In de Wulf, Mugaritz en Bon Bon. Matthieu is de drijvende kracht achter wellicht de beste cocktailbar van de hoofdstad, Hortense. De twee kennen elkaar al lang maar leerden elkaars werk vorig jaar tijdens de Native Cooking Awards écht waarderen. Twee freestyle/test events later, wordt hun samenwerking permanent. Nicolas kookte altijd vanuit zijn eigen stek in Elsene. Hij zal nu intrek nemen in het nieuwe pand waar Hortense onlangs naar verhuisde. “Matthieu beschikt in zijn nieuwe pand over een keuken dus ik voelde me direct geroepen om hier iets mee te doen. We willen een nieuwe versie van de English pub creëren. Een plaats waar je een ongekend goede cocktail kan drinken en waar ook lekker eten wordt geserveerd. Om ons concept scherp te stellen zijn we samen op zoek gegaan naar de beste producten die binnen onze filosofie passen” aldus Nicolas. Hortense x Humus zal uitsluitend met kleine, lokale en onafhankelijke aanbieders werken. Je kan er zowel ‘smiddags als ’s avonds terecht voor (alcholovrije) cocktails, natuurwijnen en speciaalbieren. Alles in combinatie met de zinderende smaken uit de keuken van Humus Botanical.

Hortense x Humus
Rue de Vergnies 2
2015 Brussel
https://www.facebook.com/HHortense/


Share the love!
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone