Zondagnamiddag, een verrassende locatie, een goeie portie rock n’ roll, culinaire gerechten van beloftevolle chefs, wijn, cocktails en funky soul en house music. Boozy Brunch is aan zijn derde editie toe. Na een meer dan geslaagde zomer- en herfsteditie is Boozy Brunch Winter het logische vervolg. De locatie, een leegstaande witloofkwekerij aan de Mechelsesteenweg in Lier, wordt omgetoverd tot een gezellig winters decor.
Nils Proost, chef van restaurant Petit Cuistot te Lier, Jong Keukengeweld chef en culinaire bezieler van Boozy Brunch heeft ook nu weer een fijne selectie gemaakt van twee topchefs die aan zijn zijde zullen koken. Karel van Oyen, eveneens Jong Keukengeweld chef, deed drie jaar ervaring op in restaurant Hertog Jan vooraleer hij z’n restaurant Vinto te Kruishoutem opende. Hij brengt een ruwe, pure keuken, gebaseerd op intense smaken. Als derde chef vervoegt Kenny Burssens zijn culinaire visie met die van Boozy Brunch. Zijn restaurant Invincible te Antwerpen staat voor de “no-nonsense” keuken.


De dj’s die het culinaire gegeven met heerlijke funky soul en house music naar een hoger niveau tillen zijn DJ Samm, Dyves en Delafino. Als special guest wordt DJ Dominico uitgenodigd. De afterparty gaat door in La Rocca, waar niemand minder dan Franky Rizardo komt draaien. De gasten van Boozy Brunch hebben er gratis toegang.


Boozy Brunch Winter gaat door op 5 februari van 12 tot 18u, ter hoogte van de Mechelsesteenweg 378 te Lier. Er wordt parking voorzien en een shuttle service van BMW Patrick Smets brengt de gasten tot aan de locatie.Tickets kunnen enkel online worden gekocht voor 40€ per persoon en bevatten inkom, een welkomstcocktail en de drie gerechten. Er zijn eveneens VIP formules mogelijk.

Meer info via de Facebook pagina van Boozy Brunch. Tickets zijn te verkrijgen via deze link


Share the love!
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone